Logo

Hakkımızda

Av. Görkem Şener

Avukat Görkem Şener, Eskişehir doğumludur. Eskişehirde lise öğrenimi tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk eğitimi almıştır. Hukuk fakültesinden 2017 yılında mezun olmuştur. 2017 yılında yaptığı avukatlık stajının ardından kurduğu hukuk bürosuyla 2018 yılından beri Eskişehir'de serbest avukatlık yapmaktadır. 2018 yılından itibaren Eskişehir Barosu CMK Servisi'nde aktif olarak görev almıştır.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Hukuku Bölümü Yüksek Lisans programında Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku, İnsan Hakları, Anayasa Mahkemesi (AYM) Bireysel Başvuru ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Başvuru alanlarında çalışmalar yapmıştır.

Çeşitli sivil toplum örgütlerine üye olarak hukuk çalışmaları yürütmüştür. 

Avukat Görkem Şener, kurduğu avukatlık bürosuyla Ceza Hukuku, Boşanma Hukuku, İcra ve İflas Hukuku ve İş Hukuku başta olmak üzere birçok hukuk alanında avukatlık faaliyeti yürütmektedir.

Avukat-müvekkil ilişkileri karşılıklı güven esasına dayanır. Avukat Görkem Hukuk Bürosu, 21. yüzyılda hukukun ve avukatlık mesleğinin hak arama özgürlüğünün en önemli güvence mekanizması olduğu bilinciyle, avukat-müvekkil arasında temel mesleki ilkelere hassasiyet göstermektedir.

Avukat Görkem Şener halihazırda Eskişehir’de bulunan hukuk bürosunda çalışanları ile birlikte avukatlık yapmaktadır. 

Ceza hukuku, boşanma hukuku, iş hukuku, icra hukuku, ticaret, şirketler ve sözleşmeler hukuku, iş ve sosyal güvenlik hukuku, aile hukuku, miras hukuku, sigorta hukuku, gayrimenkul hukuku, icra ve iflas hukuku, idare ve vergi hukuku, tüketici hakları hukuku alanlarında şahıs ve şirketlere kurumsal olarak avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

İletişim Bilgileri

Kurtuluş Mah. Sevilen Sok. Özler Apt. No: 1/3 Odunpazarı/Eskişehir

+90 (222) 240 35 35

+90 (554) 166 35 35

bilgi@gorkemsener.av.tr

Çalışma Saatleri

Çalışma Günleri :

Pazartesi - Cuma : 08:00 - 18:00
Cumartesi : 09:00 - 15:00

Tatiller :

Pazar
Milli ve Dini Bayramlar

Yasal Bilgilendirme

Sitede yer alan materyaller sadece bilgilendirme maksatlı olup Türkiye Barolar Birliği’nin ilgili düzenlemeleri uyarınca hukuki öneri, teklif, danışmanlık veya reklam teşkil etmez. Tüm telif hakları, Avukat Görkem Şener'e ait olup, bilgisayara indirilmesi, kopyalanması, çoğaltılması, herhangi bir ortamda yayınlanması yasaktır. Eskişehir Avukatı Görkem Şener'e ait web sayfasıdır. Ceza ve boşanma davaları ile ilgili en çok sorulan soru ve cevaplar için sıkça sorulan soruları okuyabilirsiniz.